– Socis i sòcies

Hi ha dos tipus de sòcies i socis:

  • Sòcies/socis actives: Són les persones encarregades de vetllar per la línia pedagògica i estructural (organització i autogestió) de l’associació, formen part de la comissió fixa pedagògica.
  • Sòcies/socis participatives: Són aquelles persones que participen i col·laboren en l’organització, sostenibilitat, gestió, activitats, projectes, difusió … de l’associació i de les comissions que vagin sorgint.

Les persones interessades a formar part de Gatzara han d’estar d’acord amb les finalitats, la manera d’entendre l’educació i la manera d’organitzar-se i gestionar-se. També  han de fer una entrevista personal amb la comissió pedagògica per valorar si les necessitats, desitjos i formes de fer i pensar de la persona encaixen amb lo que proposa l’associació i si en poden formar part o no.

En el cas que alguna persona entri a formar part de l’associació i la comissió pedagògica valori que no està respectant les finalitats de l’associació, els valors de relació del col·lectiu, el règim intern, els acords presos… serà donada de baixa de l’associació per la junta executiva, que donarà suport a la comissió pedagògica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: