“Otra educación ya es posible”

13 02 2017

En un moment en que torna a rebrotar amb força la crítica a l’Escola tradicional, moltes persones ens plantegem camins diferents en l’educació i aquí sorgeixen moltes preguntes…

portada-otra-educacion_f4a6463c-a18c-4a26-8bbe-0b6f99ba54b2_1024x1024Què és la pedagogia Montessori? Qui i com la va crear? Què és això de l’educació lliure? I la pedagogia Waldorf? Qui o què son… Rebeca Wild, Pikler, Reggio Emilia, Summerhill, educació viva, grups de criança….? Tot un seguit de noms que coneixem més o menys, que potser en algun moment ens han cridat l’atenció …. El llibre “Otra educación ya es posible”, d’Almundena García, editat per Litera, aconsegueix apropar-se al món de l’educació alternativa des d’una mirada crítica i amb tocs d’humor que el converteixen en un llibre entretingut i interessant per a qualsevol lector/ra que vulgui introduir-se a les pedagogies alternatives. 

Fantàstic el recorregut que fa l’escriptora, col·locant cada pedagogia en el context sociocultural i polític de l’època, per tal d’allunyar-se de la simple llistat de dades i permetre que entenguem realment d’on ve cada pedagogia i quina és la seva essència.

Bona lectura!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: