Joc a les escales

12 12 2016

Moure’s i jugar en llibertat són per a nosaltres la base del desenvolupament harmònic. Pensem, que a través del moviment i el joc lliure es posen en pràctica totes les habilitats necessàries per a un desenvolupament ple.

Sí!!!! Quan no hi ha ningú que t’estira, t’anima, et motiva… quan ni hi ha ningú que et diu a que has de jugar, quan has de caminar o fins a on et pots enfilar… Quan pots explorar i experimentar amb llibertat i al teu ritme, quan et sents respectat, quan sents que confien en tu… és quan pots desplegar les habilitats i destresses pròpies, quan et pots moure amb seguretat, quan pots confiar en tu mateix/ixa, quan reconeixes els límits propis, quan decideixes parar o tirar endavant, quan ets sents capaç de prendre un risc, quan observes, repeteixes trenta vegades, quan tens por, ràbia, alegria… és quan aprens.

Les escales de tisora, les fustes i les rampes donen molt de joc per a l’exploració motriu… Al llarg del trimestre la mainada de l’Eskolé ha anat provant i experimentant en funció del que es veien capaces… D’aquesta manera, respectant al seu ritme i confiant en les seves decisions han anat fent grans conquestes psicomotrius!!!

joc-a-les-escales-1 joc-a-les-escales-2

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: