Visitem una planta de recuperació de residus.

22 02 2016

Dimecres passat vàrem anar veure una planta de recuperació de residus. A l’assemblea de l’Eskolé va sortir la proposta d’anar a un abocador, però com no vam trobar-ne cap on poguéssim fer una visita, la comissió d’excursions va oferir una alternativa: Un taller sobre els abocadors, que va prepar una mare i la visita a aquest centre de recuperació de residus.
Així dimarts passat vam fer el taller i l’endemà vam anar d’excursió.
La visita va consistir en explicar-nos que a la planta es fa un triatge de les escombraries per poder-les reutilitzar. Per exemple les escombraries del contenidor groc es trien en : bosses de plàstic, envasos blancs, envasos de colors , PET, tetra-briks,… s’empaqueten i s’envien a les plantes on es reutilitzen per transformar-los en nous materials o objectes… Vam veure muntanyes immenses d’escombraries, com es trien amb les màquines i a mà, els paquets que surten de la planta… Vam quedar impressionats i impressionades per tota la gran quantitat d’escombraries que generem!

Després vam anar a fer un pic-nic a la Torre Desvern a la part alta del nucli de Celrà on vam descobrir una cabana, vam trobar tres Geo-catching i vam gaudir d’un dia esplèndid.

planta de recuperació

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: