¿Donde está mi tribu?

21 11 2014

Us volem recomanar el llibre “Donde está mi tribu”, editorial Clave Intelectual, de Cristina del Olmo.  Aquest llibre narra les  seves vivències i reflexions com a dona i mare, en la societat actual.

Desprès de llegir molts llibres i articles sobre criança, trobant posicions totalment contraposades i trobant-se més còmoda amb les mirades més respectuoses vers la mainada. L’autora sent que la teoria dels llibres no acull, ni expliquen moltes vivències, sentiments… que viuen moltes mares al llarg de la criança, parlen de mares perfectes i sovint, fan sentir malament (-Sóc mala mare! No sóc capaç!) i per això es decideix a escriure.
Amb ganes de compartir experiències d’ella i d’altres mares, Cristina del Olmo, fa reflexions molt interessants al voltant de la professionalització de la criança, els llibres sobre el tema i també, reflexiona sobre com la societat en la que vivim, no ajuda ni valora tot allò que té a veure amb la cura dels altres (mainada, gent gran, persones amb malalties….). Davant d’això es pregunta com es situa la dona-mare en tot aquest entramat, sense sentir-se malament.
Pensem que aquest llibre és molt interessant ja que moltes mares s’hi poden sentir identificades. No espereu receptes per la criança, el que podeu trobar és un giny, el saber que no esteu soles, que no sou males mares i que els sentiments que sentiu en alguns moments al llarg de la criança son més compartits del que expliquen molts llibres.

Desitgem que gaudiu de la lectura!

 

“Es difícil exagerar la importancia y la belleza del libro de Carolina del Olmo: apasionante diario de maternidad, formidable alegato contra la dictadura de los “expertos”, enérgica reivindicación del derecho a cuidar, es también -o sobre todo- el mejor ensayo sociológico que he leído sobre la ofensiva emprendida por el capitalismo contra las madres (de ambos sexos) y su creación: el mundo mismo”. Santiago Alba Rico

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: